Omstartslån

MyBank ASA  lanserer nå Omstartslån for våre eksisterende kunder!

Enkelte ganger opplever man å komme i en situasjon hvor det viser seg utfordrende å betale alle sine regninger. På den måten havner man i en vanskelig situasjon og det er lett å miste oversikten over sine økonomiske forpliktelser.

Med Omstartslån gis du muligheten til å samle all gjeld til ett lån med sikkerhet i din bolig. Slik kan du få muligheten til å redusere månedlige utgifter, samtidig som det blir enklere å holde oversikten.

Beløpet du kan låne avhenger av din økonomi og boligens verdi. Det betyr at du kan låne inntil 85 % av boligens verdi (inkludert evt. fellesgjeld) samt max  5 ganger inntekt. Kan du stille tilleggssikkerhet kan vi vurdere om det er mulig å ta pant i denne også.

Hvis dette er en løsning for deg fyll ut søknadsskjemaet her og legg ved følgende:

  • Siste skattemelding og lønnsslipp for deg selv og eventuell medsøker.  Dette lastes ned direkte fra altinn.no. Innsendelse skjer direkte via https://nettbank.mybank.no
  • Oppdatert verdivurdering for bolig som skal pantsettes, enten fra eiendomsmegler eller godkjent takstmann
  • Fullstendig gjeldsoversikt over alle kreditorer med navn, kontonummer og beløp.

Vi vil så langt det lar seg gjøre forsøke å finne en løsning for deg.

Har du spørsmål? Ring oss gjerne for en uforpliktende prat på tlf 479 07 327 fra kl 10-15 hverdager eller send oss en mail på post [at] mybank.no.

Vi setter pris på at du valgte MyBank ASA!

Gå til søknadsskjema for omstartslån